MANİSA / SALİHLİ - Misak-ı Milli Ortaokulu

GEOMETRY IS RIGHT HERE! – Bayram ESER

Geometri Tam Burada!

Misak-ı Milli Ortaokulu olarak yedinci sınıf öğrencilerimizle katıldığımız projemizde Portekiz'den iki ortağımız ve Türkiye'den de üç katılımcı ortağımızın olduğu projede öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını kullanarak geometri serüvenlerine renk kattılar. Bu projemizde geometrik şekilleri fiziksel çevrelerinde tanımaları, fotoğraflamaları, varlıkları ve önemleri üzerinde düşünmeleri amaçlanmaktadır.

Yansıma, fotoğraflanan geometrik figürün varlık nedenini (estetik, mimari, faydacı, doğal, moda vb.) geometrik şeklin kökenine bağlı olarak, öğrencinin veya öğrenci grubunun talebi üzerine herhangi bir konu alanından öğretmenler işbirliği yapabilir.

Disiplinler arası yapılan çalışmalarda, sadece öğrencilerin değil, öğretmenlerin de deneyimlerini, fikirlerini paylaşmalarına ve işbirlikçi çalışmayı genişletmelerine izin verecektir.

05-05-202205-05-2022

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 05.05.2022 09:39 - Görüntülenme: 145