MANİSA / SALİHLİ - Misak-ı Milli Ortaokulu

OKULUMDA GÖREV ALIYORUM – Bayram ESER

Okulmuzda bir sosyal sorumluluk projesi olarak planlanan projede 5. Sınıf öğrencilerimiz görev aldı. Projede öğrencilerimiz bir çok sosyal beceriyle birlikte dijital ortamda birçok yenilikle tanışarak bilgisayar kullanımının nasıl olması gerektiği ve işimize yarayacak şekilde kullanılması adına b yeni kazanımlara ulaştılar. Projede öğrencilerimiz çok istekliydi.

Projede öğrencilerin okul içerisinde ve çevresinde eksik gördükleri, geliştirmek istedikleri durumlara yönelik çözümler, projeler yapmaları istenecek. Öğrencilerin belirledikleri çalışmalar Google Form üzerinden toplanarak ve basılı formlar dağıtılarak yapıldı. Belirlenen projeler dahilinde öğretmenler ve öğrenciler bireysel veya ekip olarak bir dizi proje gerçekleştirdi.

05-05-2022

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 12.02.2024 14:12 - Görüntülenme: 217